De goedkoopste prijzen
Bespaar tot € 450
14 dagen bedenktijd
Gratis overstappen

Goedkoop gas en stroom vergelijken 2019

Goedkoopste gas en stroom leverancier voor 2013

Gepubliceerd op woensdag 06 maart 2013 13:46

Ieder half jaar veranderen gas en stroom prijzen. Op het moment dat gas en stroom prijzen veranderen is een andere gas en stroom leverancier waarschijnlijk de goedkoopste gas en stroom leverancier geworden. Per 1 januari 2013 zijn de gas en stroom prijzen voor het laatst veranderd. De goedkoopste gas en stroom leverancier is op dit moment Oxxio. Het goedkoopste gas en stroom contract van Oxxio is in 2013 Oxxio budget. Eon heeft per 1 januari 2013 de beste gas en stroom aanbieding, tot 6 maanden gratis stroom.

Goedkoopste gas en stroom

De goedkoopste gas en stroom leverancier is Oxxio. Het goedkoopste gas en stroom contract van Oxxio is Budget. Het tarief van Oxxio Budget staat tot 31 december 2013 vast. Hierna zijn de tarieven nog niet vast gesteld maar Oxxio budget blijft zeer goedkoop. Het is gratis om Oxxio Budget met 100% groene stroom te bestellen.

> Meer informatie over het goedkoopste gas en stroom contract

Beste gas en stroom aanbieding

Eon maakt in 2013 TV-reclame met tot 6 maanden gratis groene stroom. Dit is voor 2013 de beste gas en stroom aanbieding. De gratis stroom wordt aan het begin van het contract kado gedaan. Deze gas en stroom aanbieding geeft alleen recht op gratis stroom, je zult in de eerste maanden gas wel moeten betalen.

> Beste gas en stroom aanbieding

Gas en stroom is met Oxxio Budget goedkoper dan tot 6 maanden gratis groene stroom bij Eon.

Goedkoop gas en stroom vergelijkt de volgende leveranciers