De goedkoopste prijzen
Bespaar tot € 450
14 dagen bedenktijd
Gratis overstappen

Goedkoop gas en stroom vergelijken 2019

Goedkope gas en stroom aanbiedingen

Gepubliceerd op maandag 11 maart 2013 12:07

Consumenten zijn steeds meer op zoek naar goedkope gas en stroom aanbiedingen. Energieleveranciers concurreren hevig met elkaar om de goedkoopste gas en stroom aanbieding aan te bieden. In 2013 is de goedkoopste gas en stroom aanbieding tot 6 maanden gratis stroom van Eon. Het is verstandig om na afloop van je energiecontract op zoek te gaan naar een nieuwe gas en stroom aanbieding. Na je energiecontract betaal je altijd teveel voor je gas en stroom omdat je geen gebruik meer maakt van een aanbieding.

Goedkoopste gas en stroom aanbieding

In 2013 heeft Eon de goedkoopste gas en stroom aanbieding. Bij Eon ontvang je tot 6 maanden gratis stroom. Deze gas en stroom aanbieding is bekend van de TV. De energieprijzen bij deze aanbieding zijn niet hoger dan de prijzen bij andere goedkope energieleveranciers.

Andere aanbiedingen

Verder hebben de Nederlandse Energie Maatschappij en Oxxio goedkope gas en stroom aanbiedingen. Bij de Nederlandse Energie Maatschappij ontvang je meer korting naarmate je langer klant bent. De gemiddelde korting op gas en stroom is 9% per jaar.

Tenslotte heeft Oxxio de iPad actie als aanbieding. Ook deze aanbieding is bekend van TV. Bij deze aanbieding ontvang je een gratis iPad bij een energiecontract van ruim 3 jaar. Gas en stroom is bij deze aanbieding minder goedkoop dan de normale gas en stroom tarieven van Oxxio.

> Gas en stroom aanbiedingen

Goedkoop gas en stroom vergelijkt de volgende leveranciers