De goedkoopste prijzen
Bespaar tot € 450
14 dagen bedenktijd
Gratis overstappen

Goedkoop gas en stroom vergelijken 2019

Goedkoop gas en stroom met extra welkomstkorting

Gepubliceerd op dinsdag 19 januari 2016 13:13

Goedkoop gas en stroom met extra welkomstkortingVeel gas en stroom leveranciers bieden welkomstkortingen aan. Dit houdt in dat je korting krijgt bij een goedkoop gas en stroom contract. Let wel op dat je vaak minimaal één jaar klant moet worden bij de desbetreffende leverancier.

Welkomstkorting bij goedkoop gas en stroom

Het loont om ieder jaar over te stappen van gas en stroom leverancier. Door middel van welkomstkortingen kun je goedkoop gas en stroom af nemen. Op dit moment bieden vier leveranciers een welkomstkorting aan. Bij Qurrent krijg je eenmalig € 55,- korting, als je een contract bij ze aanschaft. Bij Essent is deze welkomstkorting € 75,- en bij de Nederlandse Energie Maatschappij € 125,-. Een welkomstkorting hoeft niet per se een bedrag zijn, bij Oxxio krijg je namelijk een iPad cadeau als je overstapt.

De Nederlandse Energie Maatschappij heeft, naast de welkomstkorting, nog een andere korting voor nieuwe klanten. Klanten die momenteel gas en stroom afnemen van Nuon, Essent of Eneco krijgen een extra bonus van € 50,-. In de ogen van de Nederlandse Energie Maatschappij zijn de bovenstaande leveranciers traditioneel en streeft het naar een modernere markt. Hierdoor kun je dus gebruik maken van een extra bonus wanneer je overstapt naar de Nederlandse Energie Maatschappij.

Goedkoop gas en stroom bij de Nederlandse Energie Maatschappij

Het is voordeliger om gas én stroom af te nemen bij één leverancier in plaats van bij twee verschillende leveranciers. Vaak is een welkomstkorting ook voor beide producten. Neem je bijvoorbeeld enkel stroom af, dan krijg je maar de helft van de welkomstkorting. Het is dus verstandig om beide producten bij één leverancier af te nemen.

De Nederlandse Energie Maatschappij biedt het meest goedkope gas en stroom aan. Mede door de hoge welkomstkorting, én de extra korting voor klanten van Nuon, Essent en Eneco, kan de Nederlandse Energie Maatschappij goedkoop gas en stroom aanbieden. Zonder de extra welkomstkorting ben je gemiddeld € 97,72 per maand kwijt aan gas en stroom. Dit is gebaseerd op een gemiddeld verbruik van 3500 kWh en 1600 m3 en inclusief de welkomstkorting voor alle klanten. Ben je daarnaast ook nog klant van Nuon, Essent of Eneco, dan krijg je nog eens € 50,- extra welkomstkorting bovenop de € 125,-.

Goedkoop gas en stroom vergelijkt de volgende leveranciers