De goedkoopste prijzen
Bespaar tot € 450
14 dagen bedenktijd
Gratis overstappen

Goedkoop gas en stroom vergelijken 2019

Energierekening bestuderen voor goedkoop gas en stroom

Gepubliceerd op dinsdag 18 maart 2014 13:25

Goedkoopste gas en stroom leverancierUit recent onderzoek van de Autoriteit Consument & Markt, is gebleken dat 87% van de mensen hun energierekening niet, of niet goed snappen. De toezichthouder pleit dan ook al jaren voor begrijpelijker energienota's. Toch is het tot op de dag van vandaag nog steeds niet zo overzichtelijk als de meeste mensen zouden willen. Daarom gaan wij uitleggen waar je precies op moet letten zodat je kan zien hoe je goedkoop gas en stroom krijgt.

Opbouw goedkoop gas en stroom

De energierekening bestaat uit verschillende onderdelen: levering, netbeheer en belastingen. Deze kosten staan allemaal op uw energierekening. De gemiddelde energierekening bestaat voor bijna de helft uit leveringskosten, voor bijna een vijfde deel uit netwerkkosten en voor ruim een derde uit belastingen.

Besparen voor goedkoop gas en stroom

Maar hoe kan je deze informatie omzetten naar goedkoop gas en stroom? Het is belangrijk om deze gegevens te vergelijken wanneer je opzoek bent naar een andere energie leverancier. Wanneer je deze vergelijkt kan je voor jou de goedkoopste eruit kiezen wat resulteert in een goedkoop gas en stroom rekening.

>hoe je goedkoop gas en stroom krijgt

Goedkoop gas en stroom vergelijkt de volgende leveranciers