De goedkoopste prijzen
Bespaar tot € 450
14 dagen bedenktijd
Gratis overstappen

Goedkoop gas en stroom vergelijken 2019

Een uur het licht uit voor goedkope stroom

Gepubliceerd op dinsdag 25 maart 2014 23:42

Goedkoopste gas en stroom leverancierTijdens de achtste editie van Earth Hour, op zaterdag 29 maart vanaf 20.30 uur, gaat overal ter wereld 1 uur het licht uit. Met die krachtige symbolische actie geven elk jaar miljoenen mensen, bedrijven, organisaties en gemeenten aan dat we zuiniger moeten omgaan met onze aarde. 1 uur het licht uit is niet alleen goed voor het milieu en voor de aandacht aan het milieu, maar natuurlijk ook voor de portemonnee. Dit heeft goedkope stroom tot gevolg.

Earth hour signaal voor duurzame en goedkope stroom

Over de hele wereld gaan de lichten uit bij miljoenen bedrijven en in vele dorpen en steden. Zoals bij de Eiffeltoren in Parijs, langs de skyline van de haven in Hong Kong, bij de Miladtower in Iran en bij de Kettingbrug in Boedapest. Het signaal wordt zo elk jaar steeds krachtiger. Veel mensen willen hiermee ook een signaal af geven voor goedkope stroom.

Goedkope stroom ligt voor iedereen binnen handbereik 

Uit onderzoek is gebleken dat de Nederlander gemiddeld zo'n 450 euro kan besparen, wanneer ze de juiste energieleverancier hebben gevonden. Het voordeel kan in sommige gevallen zelfs oplopen tot 550 euro! Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op uw huidige energieprijzen? Kijk dan even rond op goedkoopgasenstroom.nl. Op deze site staan namelijk precies bij welke energielevernacier je moet zijn voor goedkope stroom.

>goedkope stroom

Goedkoop gas en stroom vergelijkt de volgende leveranciers