De goedkoopste prijzen
Bespaar tot € 450
14 dagen bedenktijd
Gratis overstappen

Gas en stroom vergelijken

Ben je op zoek naar een nieuw gas en stroom contract en weet je niet welk contract het goedkoopste is? Gas en stroom vergelijken is dan een handige manier om de goedkoopste leverancier te vinden voor jouw situatie. Een huishouden met drie personen verbruikt per jaar gemiddeld: 3600 kWh stroom en 1430 m3 gas.


Postcode
Huisnummer
Stroom
kWh
Gas
M3
Meer resultaten

In 2013 is gas en stroom veel goedkoper geworden, maar niet voor u. Gas- en stroomleveranciers kunnen in 2013 veel goedkoper gas en stroom inkopen. Echter, wordt gas en stroom voor u niet veel goedkoper. U betaalt bij alle gas- en stroomleveranciers teveel voor uw energie.

Wat doen gas- en stroomleveranciers met de overwinsten bij het verkopen van gas en stroom?

Gas- en stroomleveranciers werven met de overwinsten nieuwe klanten om ook teveel te laten betalen voor gas en stroom. Om nieuwe klanten te werven bieden gas- en stroomleveranciers vaak welkomstcadeaus aan. Dit zijn tijdelijke voordelen waardoor gas en stroom bij leveranciers gedurende het eerste jaar of eerste jaren goedkoper is dan daarna. Gas- en stroomleveranciers hopen dat u daarna lang klant blijft waarbij u te veel betaalt voor gas en stroom.

Hoe kunt u alsnog goedkoop gas en stroom in huis halen?

U kunt alsnog goedkoop gas en stroom hebben als u profiteert van de te grote welkomstcadeaus door jaarlijks over te stappen naar de gas- en stroomleverancier die het grootste welkomstcadeau heeft in combinatie met goedkoop gas- en stroom. Overstappen van gas- en stroomleverancier is in 5 minuten gebeurd terwijl het tenminste € 100,- per jaar oplevert.

> Ga naar de goedkoopste welkomstcadeaus vergelijken

Goedkoop gas en stroom vergelijkt de volgende leveranciers