De goedkoopste prijzen
Bespaar tot € 450
14 dagen bedenktijd
Gratis overstappen

Goedkoop gas vergelijken

Op zoek naar goedkoop gas? Bij het vergelijken van gasprijzen is niet alleen het verbruik maar ook de gasregio van belang. Hieronder kun je alle leveranciers eenvoudig vergelijken op basis van je postcode, huisnummer en verbruik.

Postcode
Huisnummer
Stroom
kWh
Gas
M3
Goedkope stroom en gas leveranciers aan het vergelijken...
Meer resultaten

Hoe wij gas vergelijken

Onze energievergelijker maakt het mogelijk om de goedkoopste gasleverancier te vinden op basis van persoonlijk verbruik. Met je postcode en huisnummer wordt een persoonlijke berekening gemaakt en worden de goedkoopste leveranciers getoond. Om de vergelijking zo volledig mogelijk te maken wordt er gekeken naar het m³ aan gasverbruik, het regiotarief voor gas en de kosten voor transport en opslag. Op zoek naar alleen gas? Er is helaas nog geen energieleverancier waarbij online enkel gas kan worden afgenomen.

Hoe werkt het overstappen van gas leverancier

1

Vul je postcode, huisnummer en verbruik in in de energievergelijker. Alle energieleveranciers worden achter de schermen razendsnel vergeleken. Het enige dat je nu nog hoeft te doen is de goedkoopste leverancier aan te klikken. Je wordt naar de aanbiedingspagina van de leverancier gestuurd waar je de aanvraag kan afronden.

2

Na ontvangst van het contract heb je nog 14 dagen bedenktijd. Het is binnen deze 14 dagen mogelijk om kosteloos en zonder opgaaf van reden uw aanvraag te annuleren. Na de wettelijke bedenktijd gaat de overstap in behandeling.

3

Een eventueel nog lopened contract wordt door de nieuwe leverancier opgezegd. Bij een verhuizing dien je zelf je lopende contract op te zeggen

4

Geef de actuele meterstanden door. De nieuwe energieleverancier vraagt een week voor de overstapdatum de meterstanden op. Door de meterstanden zelf op te geven voorkom je dat deze eventueel geschat moeten worden.

5

De overstap is voltooid wanneer alle bovenstaande stappen correct zijn doorlopen. Je ontvangt hier altijd een bevestiging van. Je ontvangt mogelijk nog een eindafrekening van je oude leverancier.

Veelgestelde vragen over goedkoop gas

Voor wie is alleen goedkoop gas?
Wat is het gemiddelde gasverbruik?
Wat is mijn gasregio?
Wanneer kan ik overstappen naar goedkoop gas?

Goedkoop gas en stroom vergelijkt de volgende leveranciers