De goedkoopste prijzen
Bespaar tot € 450
14 dagen bedenktijd
Gratis overstappen

Goedkope stroom vergelijken

Enkel op zoek naar goedkope stroom? Hieronder kun je alle leveranciers eenvoudig vergelijken op basis van je postcode, huisnummer en stroomverbruik. Een aantal leveranciers geeft ook korting als je alleen stroom afneemt.

Postcode
Huisnummer
Stroom
kWh
Gas
M3
Meer resultaten

Hoe wij stroom vergelijken

Onze energievergelijker maakt het mogelijk om de goedkoopste gas- en stroomleverancier te vinden op basis van persoonlijk verbruik. Met je postcode en huisnummer wordt een persoonlijke berekening gemaakt en worden de goedkoopste leveranciers getoond. Om de vergelijking zo volledig mogelijk te maken wordt er gekeken naar aantal het aantal kWh aan stroom, vastrecht en transportkosten. Bij gas komen hier nog m³ aan gas en het regiotarief voor gas bij. Het is bij elke leverancier mogelijk om deze kosten in te zien hiervoor klik op 'meer informatie' onder de gewenste energieleverancier. Een deel van de aanbiedingen op goedkoopgasenstroom.nl zijn uniek en is niet terug te vinden op andere websites.

Hoe werkt het overstappen van energieleverancier?

1

Vul je postcode, huisnummer en verbruik in in de energievergelijker. Alle energieleveranciers worden achter de schermen razendsnel vergeleken. Het enige dat je nu nog hoeft te doen is de goedkoopste leverancier aan te klikken. Je wordt naar de aanbiedingspagina van de leverancier gestuurd waar je de aanvraag kan afronden.

2

Na ontvangst van het contract heb je nog 14 dagen bedenktijd. Het is binnen deze 14 dagen mogelijk om kosteloos en zonder opgaaf van reden uw aanvraag te annuleren. Na de wettelijke bedenktijd gaat de overstap in behandeling.

3

Een eventueel nog lopend contract wordt door de nieuwe leverancier opgezegd. Bij een verhuizing dien je zelf je lopende contract op te zeggen

4

Geef de actuele meterstanden door. De nieuwe energieleverancier vraagt een week voor de overstapdatum de meterstanden op. Door de meterstanden zelf op te geven voorkom je dat deze eventueel geschat moeten worden.

5

De overstap is voltooid wanneer alle bovenstaande stappen correct zijn doorlopen. Je ontvangt hier altijd een bevestiging van. Je ontvangt mogelijk nog een eindafrekening van je oude leverancier.

Veelgestelde vragen over goedkope stroom

Voor wie is alleen goedkope stroom?
Wat is het gemiddelde stroomverbruik?
Wanneer kan ik overstappen naar goedkope stroom?

Goedkoop gas en stroom vergelijkt de volgende leveranciers